Bim Bam Beieren

Om de speelgoeddozen van de kinderen een beetje aan te vullen, hebben we als ouderraad besloten om dit jaar holle chocolade eieren te verkopen , tegen de democratische prijs van €6 .

Na heel wat zoeken en rondbellen , kwam Hilde uit bij onze leverancier, die tegen een zeer democratische prijs melkchocolade eieren aan ons wou verkopen! De mooie opgestelde flyer van Mr Marc ging de deur uit en al snel kwam die ook weer terug met een berg aan bestellingen! Het was wel even wachten op de bestellingen van de zesdes, dit omdat de sneeuwklassen er een stokje kwamen voorsteken ?!

Uiteindelijk rolden ook die bestellingen binnen, zodat Hilde nog ruimschoots op tijd de bestelling kon plaatsen. De eieren kwamen jammer genoeg niet toe in voorverpakte zakjes van 250gr maar in grote dozen waar dan nog eens grote en kleine eieren inzaten! Daarom hadden we met een aantal leden afgesproken om in het weekend voor de paasvakantie de eieren te gaan sorteren en netjes in zakken te stoppen! Iedereen kreeg handschoenen aangemeten en begon te werken aan de lopende band, Na een uur of drie hard doorwerken waren eindelijk alle zakjes gevuld en dichtgeplakt en konden ze verdeeld worden over de klassen naargelang de bestellingen!

Om de late beslissers toch een kans te geven om onze school te steunen en lekkere chocolade eieren te kunnen kopen, werd er gedurende de goede week ook paaseieren verkocht aan de schoolpoort!

Nee de klokken en de paashaas zullen dit jaar zeker geen tekort hebben gehad aan eieren dankzij de ourraad van de Sint Jansschool!