Leden

Hilde Savat – VoorzitterHilderesized

Ik ben Hilde Savat, echtgenote van Kurt Tilleman, mama van Birgit en Elise.

Als voorzitter zet ik mij met hart en ziel in voor de school. Hoe klein of hoe groot ons steentje ook kan zijn, dit zal altijd in het belang zijn van onze schoolgaande kinderen.

Kelly Notterdam – SecretarisKellyresized

Ik ben Kelly Notterdam, vriendin van Wouter Van Kerckhove, mama van Lily en Olivia.

Als secretaris van de ouderraad probeer ik mijn steentje bij te dragen aan de ouderraad van deze school. En uiteraard is het de ideale manier om andere ouders te leren kennen!

Pascal Cardon pascalresized

Ik heet Pascal Cardon en ben getrouwd met Mieke Malfait. Ik heb twee kindjes: Lotte en Robbe. Ik wil meewerken aan de projecten van onze school,  het komt ten goede van onze kinderen. Ik ben bereid de werking van de school te ondersteunen wanneer dit nodig is. Toen ik nog niet in de ouderraad zat vond ik dat wel tof, dat de mensen dat deden voor de kinderen.

Isabel CopmanIsabelresized

Ik ben Isabel.  Mama van Thibau, Juline & Malyse.
Ik heb me geëngageerd bij de ouderraad omdat ik het werk die ze verricht al jaren waardeer. Zowel vóór als achter de schermen…

Het is een aangename/toffe groep waar ik me direct welkom voelde.

Martijn Devischmartijnresized

Ik ben Martijn Devisch. 30 jaar oud en de jongste van een gezin met 2 broers en 1 zus. Papa van 2 super lieve dochters : Yliana en Amilia !

Reden waarom ik in ouderraad zit: ik zet mij graag in voor de jeugd en vind het super om onderdeel uit te maken van die super ouderraad bende :).

Patrick Küpfer

patrick_resized

Ik ben Patrick Küpfer; trotse papa van 3 super dochters, waarvan er al 2 de Sint-Jansschool hebben doorlopen. Stéphanie en Laura. Margaux, 10 jaar, zit nu in het 6de leerjaar.

Al lang wilde ik me engageren om iets te doen voor deze fantastische school. Helaas had ik hier bij de oudsten geen tijd voor maar met Margaux kreeg ik dus een nieuwe kans. Sinds vorig jaar zit ik in de ouderraad en heb het me nog niet beklaagd; een super bende, engagement ten top. Een belevenis voor het leven.

Kurt Tilleman – PenningmeesterKurtresized

Ik ben Kurt Tilleman, papa van Birgit en Elise.

Mijn passie is lopen en basket.

Ik vind het fantastisch om als vader samen met andere ouders deel te nemen aan allerlei activiteiten van de ouderraad.

Kim ReeberKimresized

Ik ben Kim Reeber en ben mama van Marie en Hannah. Ik zit nu al geruime tijd in de ouderraad en vind het super om zo nauw betrokken te zijn met alle activiteiten/projecten die onze kinderen aanbelangen! Tof team om mee samen te werken. Elk volgens z’n mogelijkheden zonder verplichtingen. Het ideale “vrijwilligers” werk…

Isabelle Vanmaeleimg_7135

Ik ben Isabelle Vanmaele, echtgenote van Dieter Saelens en mama van Axelle.
Als lid van de ouderraad kan ik mij engageren bij de schoolse activiteiten. Zo krijg je ook meer voeling met school
en leer je leuke mensen kennen.

Piet Eskenspiet

Ik ben Piet Eskens, getrouwd met Isabelle en papa van 2 zonen, Luka (ex St. Jan) en Milan. De vreugde van de kinderen bij de diverse activiteiten is mijn drijfveer om lid te zijn van de ouderraad.

Dominique Verhaeghe dominique-verhaeghe

Ik ben Dominique Verhaeghe, gehuwd met Marc Steketee en mama van Maxime. Als lid van de ouderraad is het fijn een bijdrage te kunnen leveren met een helpende hand of ideeën.
Met deze toffe en enthousiaste mama’s en papa’s, is het leuk om zaken te organiseren i.f.v. onze kinderen. De glimlach van een kind, doet wonderen. Hiervoor doen we het.

MIeke Vangheluwe

Ik ben Mieke, mama van Lars en Dries Van Laecke. Nostalgie alom, want zo’n 30 jaar geleden heb ik hier hetzelfde traject doorlopen als mijn twee zoontjes nu. Als lid van de ouderraad help ik hier en daar een handje mee. Leuk om zo ook eens het reilen en zeilen te verkennen achter de schermen en tof om nieuwe mensen te leren kennen. Dit maakt het plaatje compleet voor mij!

Frank Wybofrank

Mijn naam is Frank. Samen met Lien hebben wij 2 dochters: Victoria & Laura.
Ik wil graag betrokken zijn bij onze school, te weten wat er leeft onder kinderen & ouders en daarop te kunnen inspelen met de OR.

An Van Helleputteann

Ik ben An Van Helleputte, fiere mama van 2 toffe zonen, Luka & Indi. De reden waarom ik bij de ouderraad gegaan ben is omdat ik het leuk vind om te helpen – waar ik kan – bij de diverse activiteiten van de ouderraad en dit steeds in het belang van onze kinderen. Het is uiteraard ook een toffe manier om de school, kinderen, leerkrachten en andere ouders beter te leren kennen.

Een echte aanrader!

Mirja Bailliu

Mirjaresized

Ik ben Mirja Bailliu, de mama van Morgane Vermeersch.
Ik heb een zoon Matthias die ondertussen al in 4e middelbaar zit en ook net als ik alle leerjaren doorlopen  heeft op Sint-Jan. Deze school is niet zomaar een school, de Sint-Jan microbe blijft hangen. Met de ouderraad  kan ik deel uitmaken van een tof team met een warm hart voor de kinderen en de school.

Britt Schouppe

Bij de zoektocht naar de school voor onze kleuter Conrad, waren mijn man Bert en ikzelf meteen gewonnen voor de Sint-Jansschool.
Een hartelijk onthaal, de warme sfeer, een sterk en enthousiast lerarenkorps, een weldoordacht pedagogisch project en vooral een hedendaagse en interactieve aanpak.
Het leek me dan ook een mooi gebaar om als ouder iets terug te doen voor die prachtige school waar onze zoon zich zou ontwikkelen en zijn talenten zou ontplooien.
De ouderraad bleek die boodschap met een warm hart uit te dragen en probeert de school, de leerlingen en leerkrachten te ondersteunen en in de watten te leggen.
Want dat verdienen ze! We staan garant voor leuke activiteiten, gezonde projecten en wervende initiatieven. Dat ik een schakeltje in dit prachtteam mag zijn, maakt me heel erg trots!

Elke Van Molelke_van_mol_id-2

Ik ben Elke Van Mol, mama van 2 dochtertjes Amélie (blauwe klas) & Aurélie (crèche).
Vanaf de eerste schooldag heb ik mij geëngageerd voor de ouderraad. Samen met andere ouders initiatieven voor de kinderen en ouders ondersteunen, constructief bijdragen aan het schoolbeleid en daarbij ook je sociale netwerk uitbreiden is wat mij drijft. Het is een fantastisch, gepassioneerd, divers team dat goed samenwerkt en daarbij ook veel plezier maakt!

Heidi Stevens

Mijn naam is Heidi Stevens. Ik ben getrouwd met Philip Platteau. Wij hebben samen een dochter, Sophia Platteau. Ik help graag bij de activiteiten van de ouderraad. Het is telkens weer zo leuk om die blije gezichtjes van de kinderen te zien.

 

Heb je ook zin om ons team te vervoegen? Mail ons gerust en kom eens langs op een vergadering!

Je bent thuis bij ons!